За фирма Техно Трейд ЕООД

Удостоверения

„ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ“ ЕООД е вписано в  ЦПРС като член на КСБ и притежава удостоверения за следните групи строежи: ПЕТА ГРУПА: отделни видове строителни и монтажни работи (съгласно позиция „Строителство” на КИД-2008); ТРЕТА ГРУПА: строежи от енергийната инфраструктура съгласно чл. 5, ал. 1,-17-т. 3 от ПРВВЦПРС и ПЪРВА ГРУПА: строежи от високото строителство, прилежащата му инфраструктура, електронни съобщителни мрежи и съоръжения съгласно чл. 5, ал. 1, т. 1 от ПРВВЦПРС.

0 +
Завършени проекта
0 +
Доволни клиента
0 +
Работни часове

За нас

„ТЕХНО ТРЕЙД ТЕХНОЛОДЖИ“ ЕООД е създадена през 2009 г. със стремеж да наложи дейността си като еталон за професионализъм и надеждност, следвайки неотстъпно своето кредо – професионализъм, надеждност, бързина и конфиденциалност. На Клиента се предлагат цялостни решения и качествени услуги. Разполагаме с висококвалифициран персонал за монтажни и заваръчни работи, монтаж на изолационни панели и строителна тенекеджийска дейност, както и инженерен екип при необходимост от разработка на конкретни или специфични решения.  Всеки клиент получава лично отношение за осигуряване на качествена логистика при избора на доставчици на материали, оборудване и други дейности, свързани с изпълнението на поставените задачи.

При желание да получите оферта моля изпратете ни Вашето запитване или ни се обадете на посочените в меню „Контакти“ телефони.